Eclipsbril kopen? Wij hebben ze nog!

Eclipsbrillen zijn momenteel niet áán te slepen. Vanwege de totale zonsverduistering van komende 8 april in Noord Amerika en Mexico vliegen eclipsbrillen als warme broodjes over de toonbank. Want die verduistering kan je niet bekijken zonder bril. En wij hebben ze nog!

Eigenlijk raken eclipsbrillen altijd uitverkocht rond een zonsverduistering, zo ook in 2015. Daarom hebben we er voldoende ingekocht om iedereen te kunnen bedienen. Let er wel op dat je op tijd bestelt, want het neemt 2 dagen voor ze bij je thuis zijn. Ga snel naar onze Winkel.

Het Eclips team druk aan het vouwen

De Zonsverduistering van 8 April 2024: Een hemels spektakel om naar uit te kijken!

Beste zonnekijkers,

Ben je klaar om getuige te zijn van een van de meest spectaculaire hemelse gebeurtenissen van deze eeuw? Op 8 april 2024 zal een totale zonsverduistering plaatsvinden, waarbij de maan zich volledig voor de zon zal positioneren. Een indrukwekkend schouwspel dat zichtbaar zal zijn in Noord-Amerika en Mexico.

De vorige keer dat dit fenomeen zich in Nederland voordeed zijn wij met het hele team gaan kijken bij Sterrenwacht Copernicus in Overveen. Maar als je dit jaar van de zonsverduistering wil genieten zal je verder moeten reizen.

eclipsbrillen.nl in Hart van Nederland

Dit is een zeldzame kans om te worden betoverd door de kosmos terwijl de dag tijdelijk in nacht verandert. Maar onthoud, het observeren van een zonsverduistering vereist de juiste bescherming om schade aan je ogen te voorkomen.

Daarom raden wij aan om te investeren in hoogwaardige eclipsbrillen, beschikbaar op onze website. Onze brillen zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat je vol vertrouwen kunt genieten van dit astronomische wonder.

Of je nu een ervaren astronoom bent of gewoonweg gefascineerd door het universum, deze totale zonsverduistering is een ervaring die je niet wilt missen. Dus zorg ervoor dat je goed voorbereid bent en bestel vandaag nog je eclipsbrillen, zodat je veilig en comfortabel kunt genieten van dit buitengewone fenomeen.

Laten we samen naar de hemel staren en ons laten verwonderen door de schoonheid van het universum!

Met vriendelijke groet,

www.eclipsbrillen.nl

De zonsverduistering van 25 oktober nadert!


De opwinding is voelbaar en de spanning stijgt naarmate de langverwachte zonsverduistering van 25 oktober 2022 nadert. De hemelse dans tussen de zon en de maan trekt de aandacht van miljoenen over de hele wereld, en eclipsbrillen vliegen als warme broodjes over de toonbank. Deze must-have accessoires zijn momenteel niet aan te slepen, want wie wil er nu deze spectaculaire kosmische show missen?

Het is een bekend gegeven dat het kijken naar een zonsverduistering zonder de juiste bescherming schadelijk kan zijn voor de ogen. Maar gelukkig zijn wij er om iedereen te voorzien van de broodnodige eclipsbrillen! Met deze speciale brillen kunnen kijkers veilig en comfortabel genieten van het adembenemende schouwspel aan de hemel.

Of je nu een fervent sterrenkijker bent die geen enkel detail wil missen, of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring om te delen met vrienden en familie, een eclipsbril is absoluut onmisbaar. Dus waar wacht je nog op? Grijp je kans en zorg ervoor dat je klaar bent om getuige te zijn van deze betoverende gebeurtenis die de grenzen van het universum lijkt te tarten.

Eigenlijk raken eclipsbrillen altijd uitverkocht rond een zonsverduistering, zo ook in 2015. Daarom hebben we er voldoende ingekocht om iedereen te kunnen bedienen. Let er wel op dat je op tijd bestelt, want het neemt 2 dagen voor ze bij je thuis zijn. Ga snel naar onze Winkel.

Het Eclips team druk aan het vouwen

Eclipsbrillen.nl haalt de voorpagina’s!

Wat een fantastisch jaar was het voor ons bij Eclipsbrillen.nl! We zijn nog steeds aan het nagenieten van het ongelofelijke avontuur dat we hebben beleefd tijdens de zonsverduistering van 10 juni 2021. Met trots willen we met jullie delen hoe ons kleine team van 3 gepassioneerde broers erin geslaagd is om meer dan 15.000 mensen te voorzien van de eclipsbrillen, waardoor zij veilig konden genieten van dit adembenemende fenomeen.

Het begon allemaal met een brandend enthousiasme en een diepgewortelde liefde voor astronomie. Als fervente sterrenkijkers en liefhebbers van alles wat met het heelal te maken heeft, konden we simpelweg niet wachten om onze passie te delen met anderen tijdens deze unieke gebeurtenis. En dus besloten we om eclipsbrillen aan te bieden voor iedereen die dit buitengewone natuurverschijnsel wilde ervaren zonder risico voor hun ogen.

Wat een overweldigende respons kregen we! Mensen vanuit alle hoeken van het land stonden te popelen om hun handen te leggen op onze speciale brillen. We werkten dag en nacht om aan de vraag te voldoen en ervoor te zorgen dat iedereen op tijd zijn eclipsbril zou ontvangen.

Maar het hoogtepunt van onze reis was natuurlijk toen we de voorpagina haalden van het Haarlems Dagblad en verschenen op meerdere radioprogramma’s en zelfs op Hart van Nederland! We waren sprakeloos en overweldigd door alle aandacht, maar vooral waren we dankbaar voor de mogelijkheid om zoveel mensen te helpen om op een veilige manier te genieten van deze magische ervaring.

Kijk maar eens de leuke video terug van ons optreden in Hart van Nederland bij Sterrenwacht Copernicus in Overveen.

Het team van eclipsbrillen in Hart van Nederland

Bovenal zijn we trots. Trots dat we hebben kunnen bijdragen aan de vreugde en verwondering van duizenden mensen tijdens de zonsverduistering van 10 juni 2021. Trots dat we hebben kunnen helpen om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. En trots dat we deel uitmaken van een gemeenschap die zich verenigt onder de grenzeloze pracht van het universum.

Dus van namens ons allemaal, bedankt dat jullie ons hebben gesteund en deel hebben uitgemaakt van deze onvergetelijke reis. We kijken uit naar wat de toekomst brengt en hopen dat we nog vele andere magische momenten met jullie mogen delen.

Met stralende groeten,

Het team van Eclipsbrillen.nl

Het is erg druk, maar wij garanderen levering op tijd!

Eclipsbrillen zijn momenteel niet áán te slepen. Vanwege de zonsverduistering van komende donderdag 10 juni vliegen eclipsbrillen als warme broodjes over de toonbank. Want die verduistering kan je niet bekijken zonder bril. En wij hebben ze nog!

Eigenlijk raken eclipsbrillen altijd uitverkocht rond een zonsverduistering, zo ook in 2015. Daarom hebben we er voldoende ingekocht om iedereen te kunnen bedienen. Let er wel op dat je op tijd bestelt, want het neemt 2 dagen voor ze bij je thuis zijn. Ga snel naar onze Winkel.

Het Eclips team druk aan het vouwen

Orgineel kado moederdag

Ben je op zoek naar een origineel kado voor moederdag komende zondag? Overweeg dan om haar een mooie eclipsbril te geven. Ons premium model wordt sinds kort geleverd met een fluweelzachte sleeve. Dat ziet er niet alleen mooi uit, maar het beschermt de bril zodat hij nog jaren mee gaat. En laat er nou nét volgend jaar in 2022 weer een zonsverduistering op de agenda staan. Zal je in 2022 wel een ander origineel moederdag kado moeten verzinnen!

Fijne moederdag!

Eclipsbrillen.nl gaat live!

Deze week is de eerste levering van ons nieuwe model binnen gekomen uit Amerika. We zijn apetrots op het resultaat. Eclipsbrillen.nl gaat live! Bekijk hieronder vast wat je van het nieuwe model eclipsbril vindt. In de winkel kan je een flinke aanbieding scoren als je er drie bestelt!

De bestellingen beginnen inmiddels binnen te komen. Onze leverancier American Paper Optics laat weten dat ze rond de eclips extra snel zullen leveren. Wil je zeker weten dat je op 10 juni voldoende eclipsbrillen in huis hebt dan kan je het beste gelijk bestellen. Eclipsbrillen raken nu eenmaal snel uitverkocht.

Fijne zaterdag!

Foto’s eclips Chili 2020

Foto eclips Chili

De wereld is niet teleurgesteld op 14 december 2020 want de eclips in Chili was een groot spektakel. Vanuit alle windstreken reisden spotters af naar Chili om dit fenomeen te bewonderen. En dat hebben ze geweten. Het heeft weer een paar adembenemende plaatjes opgeleverd!

Bekijk hieronder een overzicht van de mooiste afbeeldingen die wij hebben gevonden en bestel alvast een eclipsbril in onze winkel zodat je 10 juni zelf kunt spotten!

  • Foto eclips Chili
  • Eclips

De eclips van Chili 2020

Over één week is het zo ver! Op 14 december vindt een totale zonsverduistering plaats in Chili en Argentinië. Ondanks Corona verwachten de autoriteiten dat veel zonaanbidders af zullen reizen naar parken en de natuur om dit verschijnsel te aanschouwen. Ontzettend spannend voor deze reizigers natuurlijk. Wij wensen hen een spectaculaire en vooral veilige dag toe. Volgende keer zijn wij aan de beurt!

Reis jij af naar Chili? Laat het ons weten!

Heb je nog snel een bril nodig klik dan hier

Bron: Timeanddate.com

Voor meer informatie en een duidelijke interactieve kaart van de verduistering kijk op onderstaande link:

https://www.timeanddate.com/eclipse/map/2020-december-14

Wear your glasses, mister President!

Er is eigenlijk maar één regel tijdens een zonsverduistering; kijk niet direct naar de zon. We weten dat Donald Trump een moeilijke relatie heeft met de wetenschap. Maar dat hij daarin zo ver gaat dat het zijn eigen gezondheid kan schaden zal je misschien verbazen. Op 21 augustus 2017 bekeek Trump vanaf het Truman balkon van het White Huis een eclips. Alleen vergat hij daarbij zijn eclipsbril op te zetten! Verschrikt riep de pers hem toe dat hij zijn bril vergeten was, die hij nota bene in zijn binnenzak zou hebben. Bekijk hieronder de video van dit incident en zorg dat je zelf goed beslagen ten ijs komt bij de volgende zonsverduistering.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees hier meer berichten. Of bestudeer onze informatieve artikelen met achtergrond informatie over zonsverduisteringen en eclipsbrillen