Het is erg druk, maar wij garanderen levering op tijd!

Eclipsbrillen zijn momenteel niet áán te slepen. Vanwege de zonsverduistering van komende donderdag 10 juni vliegen eclipsbrillen als warme broodjes over de toonbank. Want die verduistering kan je niet bekijken zonder bril. En wij hebben ze nog!

Eigenlijk raken eclipsbrillen altijd uitverkocht rond een zonsverduistering, zo ook in 2015. Daarom hebben we er voldoende ingekocht om iedereen te kunnen bedienen. Let er wel op dat je op tijd bestelt, want het neemt 2 dagen voor ze bij je thuis zijn. Ga snel naar onze Winkel.

Het Eclips team druk aan het vouwen

Eén antwoord op “Het is erg druk, maar wij garanderen levering op tijd!”

  1. Succes de komende dagen. Zal wel druk worden. Ik heb alvast 3 premiums besteld die waren lekker op tijd binnen. Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.