Eclipsbrillen.nl haalt de voorpagina’s!

Wat een fantastisch jaar was het voor ons bij Eclipsbrillen.nl! We zijn nog steeds aan het nagenieten van het ongelofelijke avontuur dat we hebben beleefd tijdens de zonsverduistering van 10 juni 2021. Met trots willen we met jullie delen hoe ons kleine team van 3 gepassioneerde broers erin geslaagd is om meer dan 15.000 mensen te voorzien van de eclipsbrillen, waardoor zij veilig konden genieten van dit adembenemende fenomeen.

Het begon allemaal met een brandend enthousiasme en een diepgewortelde liefde voor astronomie. Als fervente sterrenkijkers en liefhebbers van alles wat met het heelal te maken heeft, konden we simpelweg niet wachten om onze passie te delen met anderen tijdens deze unieke gebeurtenis. En dus besloten we om eclipsbrillen aan te bieden voor iedereen die dit buitengewone natuurverschijnsel wilde ervaren zonder risico voor hun ogen.

Wat een overweldigende respons kregen we! Mensen vanuit alle hoeken van het land stonden te popelen om hun handen te leggen op onze speciale brillen. We werkten dag en nacht om aan de vraag te voldoen en ervoor te zorgen dat iedereen op tijd zijn eclipsbril zou ontvangen.

Maar het hoogtepunt van onze reis was natuurlijk toen we de voorpagina haalden van het Haarlems Dagblad en verschenen op meerdere radioprogramma’s en zelfs op Hart van Nederland! We waren sprakeloos en overweldigd door alle aandacht, maar vooral waren we dankbaar voor de mogelijkheid om zoveel mensen te helpen om op een veilige manier te genieten van deze magische ervaring.

Kijk maar eens de leuke video terug van ons optreden in Hart van Nederland bij Sterrenwacht Copernicus in Overveen.

Het team van eclipsbrillen in Hart van Nederland

Bovenal zijn we trots. Trots dat we hebben kunnen bijdragen aan de vreugde en verwondering van duizenden mensen tijdens de zonsverduistering van 10 juni 2021. Trots dat we hebben kunnen helpen om herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. En trots dat we deel uitmaken van een gemeenschap die zich verenigt onder de grenzeloze pracht van het universum.

Dus van namens ons allemaal, bedankt dat jullie ons hebben gesteund en deel hebben uitgemaakt van deze onvergetelijke reis. We kijken uit naar wat de toekomst brengt en hopen dat we nog vele andere magische momenten met jullie mogen delen.

Met stralende groeten,

Het team van Eclipsbrillen.nl

Eén antwoord op “Eclipsbrillen.nl haalt de voorpagina’s!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.