Hallo Wereld.

Op 31 oktober 2020 ziet Eclipsbrillen.nl het licht. Wij zijn drie broers met een passie voor astronomie en in het bijzonder de eclips. Na het zien van de zonsverduistering van 2017 in de USA zijn wij zo bevlogen van dit natuurverschijnsel dat we iedereen willen laten meegenieten. Helaas zijn eclipsbrillen vaak lastig te krijgen en raken ze snel uitverkocht. Om te zorgen dat iedereen op 25 oktober in Nederland veilig kan kijken moeten ze natuurlijk wel een goede eclipsbril hebben! En dat maakt eclipsbrillen.nl nu voor iedereen mogelijk. Kijk maar eens in onze winkel. Veilig, goedkoop en snel: eclipsbrillen.nl

Drie broers.

4 antwoorden op “Hallo Wereld.”

 1. Jullie hebben in *2015* met zo’n bril en totale zonsverduistering gezien en meegemaakt? In de USA? Zonder verdere pilletjes of andere stimuli?
  Zo’n bril wil ik ook!!! Zeker een vast.

  Kun je er nog meer leuke dingen mee zien?

  1. Daar hadden we geen stimulerende middelen voor nodig. Het was een fantastische ervaring #highonlife
   Er zijn veel zonnevlekken en worden er komend jaar meer verwacht. Als die heel groot zijn kan je die bijvoorbeeld ook zien met je eclipsbril.

 2. Ik denk dat er niet veel mensen in 2020 naar de eclipse in Chili zijn afgereisd vanwege de Corona.
  In 2015 was de (totale) eclips trouwens te zien op de Faroer-eilanden en op Spitsbergen, niet in Wyoming. Dat was in augustus 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.