Verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, zullen wij de eerstvolgende werkdag verzenden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€1,95 voor bestellingen binnen Nederland
€ 2,95 voor bestellingen naar het buitenland
€ 6,95 voor spoed bestellingen (pakket)
Gratis voor bestellingen vanaf € 25,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag na de verzending tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Leveringsgebied

Eclipsbrillen.nl levert op dit moment alleen in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Verkeerd verzendadres ingevuld? 

Geen nood. Stuur zo snel mogelijk een mailtje naar info@eclipsbrillen.nl. In sommige gevallen kunnen we het adres nog aanpassen voordat het verwerkt wordt. 

Zodra je bestelling niet afgeleverd kan worden, wordt het pakket teruggestuurd. Vaak nemen we dan contact met je op. Het kan wel zo zijn dat we bij opnieuw verzenden de kosten in rekening brengen. 

Bestelling wijzigen of annuleren?

Omdat we een snel leveringsproces hebben kan het soms zijn dat de bestelling al verwerkt is door de verzender. We kunnen daarom niet garanderen dat je de bestelling nog kunt aanpassen. Wil je de bestelling aanpassen of annuleren stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar info@eclipsbrillen.nl

Retourneren?

Niet goed? Stuur ons een mail (info@eclipsbrillen) binnen 14 dagen na aankoop. We verwijzen je naar onze algemene voorwaarden voor alle details. Is het product niet gebruikt, met zorg uitgeprobeerd en niet beschadigd? Stop het weer in de meegeleverde verpakking (of een andere stevige verpakking) en retourneer naar:

Eclipsbrillen.nl
Crayenestersingel 61
2101 AP Heemstede

Het liefst hebben we natuurlijk dat je ons gewoon mailtje stuurt als er iets mis is. Dan lossen we het samen op. Dat kan naar info@eclipsbrillen.nl

Kosten voor retourzendingen kunnen we helaas niet op ons nemen. Als wij de retourzending hebben ontvangen en alles is in orde, dan ontvang je jouw geld terug binnen 5 werkdagen.