Eclipsbrillen.nl gaat live!

Deze week is de eerste levering van ons nieuwe model binnen gekomen uit Amerika. We zijn apetrots op het resultaat. Eclipsbrillen.nl gaat live! Bekijk hieronder vast wat je van het nieuwe model eclipsbril vindt. In de winkel kan je een flinke aanbieding scoren als je er drie bestelt!

De bestellingen beginnen inmiddels binnen te komen. Onze leverancier American Paper Optics laat weten dat ze rond de eclips extra snel zullen leveren. Wil je zeker weten dat je op 10 juni voldoende eclipsbrillen in huis hebt dan kan je het beste gelijk bestellen. Eclipsbrillen raken nu eenmaal snel uitverkocht.

Fijne zaterdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.